Direct la conținutul principal
Reprezentanța în România

România în Uniunea Europeană

Campanie de comunicare despre beneficiile României în Uniunea Europeană

Suntem împrEUnă din 2007

În familia europeană, avem acum drepturi, libertăți și oportunități care ne-au schimbat, radical, felul în care trăim, muncim, studiem și ne dezvoltăm.

Uniunea Europeană e lângă noi, zilnic. Fie că este vorba despre drepturile sociale, infrastructură, sănătate sau cultură, beneficiile sunt reale și sunt aproape de fiecare din cei 19 milioane de români.

Să vorbim despre ele!

Reprezentanța Comisiei Europene în România lansează o nouă campanie pentru promovarea beneficiilor apartenenței României la Uniunea Europeană. 

Proiectul este realizat în colaborare cu artistul Dan PERJOVSCHI, care a transpus grafic o parte dintre aceste beneficii. Desenele prezintă atât cele mai importante avantaje pe care le avem ca cetățeni europeni, cât și rezultatele concrete ale programelor finanțate cu fonduri europene. 

Campania outdoor se va desfășura în București, în luna iulie. Desenele și mesajele vor fi difuzate pe panouri stradale, clasice și digitale și vor putea fi văzute de publicul larg în stații de autobuz și metrou, în aeroport, clădiri de birouri sau săli de fitness.

RO+UE: 92 de miliarde bani europeni

Erasmus+

Roaming

Mobilitate