Skip to main content
Reprezentanța în România logo
Reprezentanța în România

Spațiul Public European

Casa_Europei

Spațiul Public European se află în centrul Bucureştiului și este gestionat de Reprezentanța Comisiei Europene în România și de Biroul de Informare al Parlamentului European în România.

Spațiul Public European este un spațiu multifuncțional, deschis zilnic pentru public (a se vedea orarul mai jos), unde vizitatorii au acces la surse oficiale de informare, atât tipărite, cât și online (câteva exemple ilustrative pot fi găsite aici).

Spațiul Public European găzduieşte conferințe, seminarii, evenimente oficiale, expoziții, proiecții de filme, conferințe de presă, prezentări, lecturi publice şi altele. SPE dezvoltă şi diferite programe pentru elevi, cu scopul de a susţine celelalte instituţii în efortul lor de informare a cetăţenilor.

Prin activitățile sale, Spațiul Public European urmărește promovarea dezbaterilor pe teme europene şi creşterea gradului de informare a cetăţenilor cu privire la Uniunea Europeană, prin facilitarea accesului la informaţie, prin prezentarea acesteia într-un format accesibil şi atractiv, adaptat intereselor publicului român.

Date de contact:

Adresă:

str. Vasile Lascăr, nr. 31, parter
020492 București

Telefon: 021.212.16.19

E-mail: contact@spatiuleuropa.eu

Facebook: https://www.facebook.com/spatiul.public.european/

Twitter: https://twitter.com/SPE_RO

Orar:

Momentan, ne vedem online la această adresă.